dilluns, 17 de desembre de 2007

At the drive in


Avui us porto a descobrir una banda de la Amèrica profunda. Sembla estrany que d'aquelles latituds surtin grans músics com aquests. Aquest és una banda qualificada com a post-hardcore de El Paso (Texas) que fou fundada al 1993 i va morir al 2001. Inspirada en grans bandes que van marcar estil com Fugazzi dins el Hardcore. Com a millor disc podria destacar el Relationship of command.

Aquesta és una d'aquelles bandes que els escoltes una primera vegada i penses aquests a que es dediquen...quin estil és aquest? I després a còpia de sentir-los acaben sent un dels teus referents pel que fa a la música. Lletres metafòriques i guitarres estridents combinades amb posades en escena molt energètiques i de tant en quant fins i tot alguna psicodèlia. Tot plegat els hi donava un so completament experimental i novedós dins les bandes contemporanies d'estils similars. Caram com està/estava l'escena Hardcore a Texas.

Al 2001 van trencar la banda formant dos posteriorment. El trencament fos degut a diferents criteris musicals. Les bandes que van formar es van anomenar The Mars Volta, on van anar a para el vocalista Cedric Bixler and un guitarra partidaris de sons més experimentals, mentre que l'altre es va anomenar Sparta on van anar a parar la resta dels integrants amb pensaments més de rock progresiu.

Aquí trobareu una petita mostra d'ells. Es tracta de un dels seus hits dins la ràdio "One armed Scissor".

6 comentaris:

Jose Ramos ha dit...

Si señor!!!!!!!!......menudo cabrón!!!!
Me has robado un post que tenía reservado en mi disco duro mental cabrón!!!!!jejejeje....
Que caxo de canción!!!, que recuerdos!!!!....adolescente hardcorito...jejejejeje...., escuchando At The Drive In y Rage Against the Machine...
Este si que es un buen post musikal!!!...
Todavía te debo Circle Jerks y Planet Hemp...ya verás como posteas con esos dos cuando los escuches.....

Goblin77 ha dit...

jejejeje!!! A ver que ya tardas!!

Oye tu que puedes pinchar discos por ahí... a ver si pones a estos algun día!! Celebro que ya los conozcas!!

Són grandes!!

Jose Ramos ha dit...

Mamónn!!!!...te lo estaba por decir en otro comentario!!!!
At the Drive In!!!....verás como petan la próxima!! (aunque va más para un Scumm)..
Este finde me voy a Barna a ver si lo ubico en la disquería!!, jejejeje
Agur

Asimetrich ha dit...

Ràbia, sí senyor!!... gràcies pel post, m'acabo de despejar així de cop. De un i do amb els Texans, mira que jo només hi vaig trobar gent rara ...jejeje...

Goblin77 ha dit...

Raman ves a la disquería i comprate el disco...lo quiero oir en el CAU la próxima!! Estos i Beatsteaks!!

Asymetrich sabia que t'impactaria que fossin texans, tu que tens un ample coneixement de la Amèrica profunda...ja veues...hi ha gent que fa música i tot!!!

Asimetrich ha dit...

home no tan ampli el meu coneixement, que vaig conèixer més Coreans que Texans a Texas jajaja.