dimecres, 7 de maig del 2008

Atracament final al Bernabeu


Malgrat no tinc massa temps, per algun lloc necessito expulsar la meva indignació. Hi haurà alguna vegada que anem al Santiago Bernabeu i no ens robin descaradament? Calia avui que amb la llliga ja més que guanyada, amb el 'pasillito' xorra, encara i així ens fotessin el partit? Primer gol falta sobre Marquez, segon falta fingida de Sergio Ramos centrada i gol, quart gol penal per mans involuntaries de Puyol. Guti tindria que haver sigut expulsat al primer temps per entrar amb el colze a Messi i Marcelo en el segon temps per etzibar una patada a Valdés, li acaba ensenyant tarjeta a Valdés. En comptes d'això l'àrbitre carrega de tarjetes al Barça per accions no sancionades igualment al R. Madrid. Finalment ja veurem perquè l'arbitre acaba expulsant Xavi per doble groga. Arbitratge lamentable i totalment innecesari ja que el Madrid igualment tenia prou empenta per emportar-se el partit per mèrits propis.

Tot això no excusa que el Barça és un equip tou que defensa a 5 metres del rival i que li costa una eternitat fer la transició atac defensa. A tot això suma-li la ja més que provada ineficàcia tàctica de l'entrenador i el acovardiment de molts dels jugadors. Alguns dels quals no han volgut ni afrontar aquest darrer partit. Molt tindrà que canviar el Barça de l'any que ve des de la directiva, el cos tècnic i jugadors.

La meva indignació ja ha sigut total al veure com en la retransmissió de tele 5 en cap moment s'ha reflexat tot això que aquí he comentat. Retransmissió que ha obviat les decisions més que polèmiques de l'àrbitre, en canvi, li ha donat una gran cobertura al tema del 'pasillo' famós. Tot plegat vergonyós. No pensava que una retransmissió de tele 5 (no estem parlant de telemadrid, antena3 o TV1) pogués ser tant parcial. Petita decepció amb Amor, exjugador del Barça que no ha comentat res al respecte, era la nostra veu en aquesta retransmissió i m'ha defraudat completament. Aquesta senyors/es és la Espanya de tots no? La que estan robant el partit a un equip i lo únic important és el 'pasillo al campeón' els homenatges del públic a Raul i Guti i lo bé que ho han fet durant tota la temporada, el recordatori de l'afició blanca a Eto'o (ja us podeu imaginar), quan celebrarà el Madrid el títol, etc... Això era lo més important del que succeïa en el partit. La polèmica actuació del àrbitre ni es mencionava. Blancs ja us podeu confitar la lliga, sempre us faltarà estil i ... la Espanya de tots també!

24 comentaris:

Tifosso ha dit...

Abans que res deixar ben clar que sóc completament "ateu" en temes de barcelonisme i de futbol en general. Des de la distància a la disciplina i l'equidistància barça-madrid (tot i que llògicament tinc més imputs del món culé) m'agradaria comentar aquest partit(que si vaig veure per t5)i les sensacions de la temporada en una entitat que és molt més gran que un equip de futbol.
Entec que un soci que estimi l'equip es mostri indignat amb l'actuació arbrital i amb la locució del partit. Ara la meva opinió és que encara es més lamentable l'actitut dels 11 jugadors que portaven una samarreta blau-grana. Per molt que s'acabi una temporada esportivament péssima, que s'acabin cicles o el que sigui, crec que un jugador d'un equip que és més que un club ha de sortir a defensar-la sempre de manera que, a banda de que es perdi o es guanyi la gent pugui veure que s'esforça pel que la nombrosa culerada sent. Crec que ahir, la indignació principal del culé hauria d'anar dedicada a els 11 semi-deus que estaven al camp i que es van arrastrar pel camp, independenment del col·legiat o de la locució (en la que estic completament d'acrod amb tú).
Espero que perdoneu que un indocumentat s'atreveixi a escriure sobre una matèria que domineu àmpliament. Com serà el barça de l'any que ve?

Goblin77 ha dit...

Tens tota la raó tifosso! Una cosa no treu l'altre! Al Barça li va faltar coratge i amor propi en molts dels seus jugadors. Un Barça feble que no ens agrada veure. I la directiva ha de prendre decisions. EL R.Madrid s'emportava totes les pilotes per pressió i força. A més a més, a diferència del partit d'anada semblava que juguessin a un futbol maco.

Per altre banda, no pot ser que cada vegada que anem al Santiago Bernabeu sortim atracats i sense ningú dir res. I si aquesta és la manera de parcial de retransmetre de tele5 després que no vagin de progres!!

Jose Ramos ha dit...

Ay, ay.......te lo dije hace tiempo....este Barça me daba más impresión de ser un cabaret que un equipo de fútbol....solo se mueven por $$$$$$....
También te dije que el lema de "los 4 fantásticos" les daría el mismo resultado que tuvo el madrid hace dos años con los "galácticos".....
Fichajes grandes, primas enormes y cláusulas que le aseguran al jugador irse con un pastón si la cosa va mal, no sirve.....no juegan por los colores de la camiseta....
En fin...que desde el presidente hasta el entrenador....todos a cajhcarla!!!!!
Y mirar al gran Villarreal, que ahí arriba está!!!!!
Y para delanteros....Henry que se tape las orejas...
http://www.youtube.com/watch?v=YkSxMjMWlWU

PD: es que odio los equipos que quieren ganar por el nombre o apellidos de jugadores....a sudar la camiseta!!! y marcar goles!!!

Jose Ramos ha dit...

"el recordatori de l'afició blanca a Eto'o (ja us podeu imaginar)"

Tío!!!!, no puedes decir eso!!....., decirle a Etoo que en boca cerrada no entran moscas ....., él salió campeón y se lo refregó a los del Madrid ya viste como.... y ahora tendría que haber jugado ayer y no sacarse la 4ta amarilla....dar la cara joder!!, los huevos para putear al rival tenía que tenerlos ayer también pa asumir responsabilidades....júaa!!!

P ha dit...

Albertinho, fins que no hi hagi una noticia bona no escriguis del Barça... quina merda!!! I a sobre, ahir vaig anar de sopar, i coneixo la primera persona Espanyola en 2 mesos... sabeu d'on? de Madrid! per sort no li agradava el futbol i no tenia ni idea del partit, uf!!!

Jo ho vaig escoltar per Catalunya ràdio i aquí si que van parlar de l'actuació de l'àrbitre, vergonyosa! Però estic d'acord amb el tifosso (ei, per un cop i ja!, val?). Com collons pot ser que tinguin tan poca autoestima, han fet una temporada de pena, no han guanyat res i tenen una mínima oportunitat i juguen com si fos un partit amistós. Això si que es vergonyós!!!

Per cert jo insisteixo, ja se que l'Albertinho no esta d'acord, però Rijkard és un bon entrenador, no és pas ell qui sobra. Guardiola serà millor? Tinc un dubte, a veure si me l'aclareix algú: tots aquests plans que diuen que ha presentat no és mes la feina del director tècnic? I que l'entrenador ha de fer la tàctica i posar els jugadors que ell creu al camp i punt? No se, Guardiola em sembla bé però...pel Txiki i no pel Rijkard.

Tota la temporada tothom ha carregat contra ell i contra Ronaldinho, bé sobre aquest segon ho segueixen fent pel que veig. A principis-mitjans de temporada tots els mals de l'equip eren per culpa Rondinho i tothom clamava per a que el sestessin a la banqueta, doncs bé... fa mesos que el Ronnie no juga i no es guanya res i a sobre... es juga de pena com ahir!

Sobre el tema eto'o que apunta el dj raman, em ve un cosa al cap... després de les seves paraules el club el va obligar a demanar disculpes publiques i a més va ser sacionat. Hi haurà alguna sanció aquest cop? Si no estic equivocat els propis jugadors del madrid ho van cantar en la celebració. Però bé segur que aquest cop no passa res!

Bé, deixem que passi una mica el temps i espero que es prenguin les decisions en fred, ja que si ho fan en calent... la tornaran a cagar!!!

Jose Ramos ha dit...

está documentado....el tío la empezó y debe saber perder, no?

http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0Ank

Siendo yo anti-madrid, me da por las bolas que Etoo no haya tenido la valentía ni de ir a ver el partido en la grada al Benabeu o al banco, porque sabía que los 90 minutos de partido sería el cantico del público hacia él....o no???
Todavía no salió un Raúl o un Guiti mariconazo de estos a hacer lo mismo....ya vendrán...
Asique creo que el Samuel, antes de hablar como sabe hacerlo, debería dedicarse a lo que dice que mejor le sale, no???....
Y es por culpa de estos jugadores como Etoo y compañía que mi simpatía por el Barça ha descendido a donde tengo la del Madrid.....
El único que tenía ganas de marcar un gol ayer era Messi....el resto solo vi faltas, malos pases y Valdez que le deja media portería libre a Higuaín.....

Asimetrich ha dit...

Que no que nooo

Que la noticia no és aquesta. La noticia és que hem perdut a Messi ... si si ... Messi és la nova cara de l'ANUNCI DE NATILLAS DANONE ... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ja ens podem acomiadar, la maledicció ha caigut sobre ell. Es fondrà igual que tots els demés futbolistes que anunciat les natilles de la muerte. L'únic supervivent ha estat el Casillas! Recordeu els demes? Ronnie, Calientes Morientes, Gerard, ...

Goblin77 ha dit...

Aviam anem per parts....

Per DJ Raman...pues sí, se veía venir i la dirección tècnica ha fallado. Cuando un grupo lo ha ganado todo se ha de ir renovando con gente joven ya que es mas que sabido que sino los deportistas se relajan. En vez de eso se ha traido a Thuram, Henry, Zambrotta, etc...jugadores ya muy contrastados, però no jovenes que muerdan en el campo. Faltava velocidad y fuerza en el medio del campo tampoco se hizo nada. La responsabilidad para esto la reparto entre Txiki i Rijkaard. La responsabilidad de saber gestionar el vestuario entre Rijkaard y a un nivel de emergència también entre Laporta.

Sobre lo de Eto'o, ell té una reacció contra el R. Madrid per com el van tractar quan va estar allà. Expliquem-ho tot! Ara evidentment hauria d'haver afrontat el partit al igual que Deco.

Per últim hacerte notar que hay una gran diferencia entre el Barça i el Madrid....la sobèrbia! Aquella que te hace ganar gràcias al arbitro i vender que todo és una fiesta! Supongo que ya te has dado cuenta que los catalanes somos mas autocríticos.

Bueno y felicidades por la segunda plaza...si es que realmente eres del Villareal.... :)

Per el llindar...crec que qualsevol canvi serà bo...sigui el que sigui...fixat el que et dic. Em fa una mica de por que amb el Pep hi hagi continuisme...és a dir, bon rotllo, cap decisió, intent de futbol espectacle...etc... ESperem que se sapigui quadrar en una situació que no serà fàcil. Tots aquests que ara volen fotre al carrer no els voldran a tots i em fa l'efecte que més d'un es quedarà. Ja veurem quina capacita de gestió de vestuari té en Pep. Espero que no li passi com a en Rijkaard.

Per l'asymetrich tens raó tio...ja l'hem cagat...tot el que ha fet el puto anunci ja no serveix de res... Ja ho vaig sentir que ho deien a la radio i tot després del desaster a Madrid. :)

Goblin77 ha dit...

Quedi clar, que no sé si queda clar al post, que trobo al R.Madrid un just campió de lliga. EL tema del post és el clàssic atracament que patim al Bernabeu. Em sembla molt gros que ens atraquin també havent guanyat la lliga. I el segon missatge és la nefasta cobertura del partit que va fer tele5. Semblava una retransmissió de un partit de costellada, on si hi havia errors arbitrals no calia ni anomenar-los, només era important la celebració i el 'pasillito'.

P ha dit...

Ei! lo de Messi amb les natilles pot sonar a broma, però com ja vaig dir en un post aquest també sortira per la porta del darrera com el Ronnie i la resta de cracks.

Lo de les natilles és l'inici del prinicipi del fi jejeje!

Jose Ramos ha dit...

Porqué del Villarreal....???
Hace cosa de 5 años simpatizaba un poco por el Celta de Vigo, pero sentía que no me representaba ese equipo a pesar de estar viviendo en Vigo....aún era de River Plate (casi como el Madrid de la liga argentina, jejejeje)....Luego como me gustaba el juego de Riquelme y este fué al Barça puse mi atención ahí...., pero visto lo visto, este fué transferido al Villarreal y la forma en que lo hizo el Barça no me gustó nada (casi como Etoo en el Madrid, no???)...Asique seguí al jugador y decidí hacerme del Villarreal...Cuestión que mi simpatía por el Villarreal la aumentó un compañero de la facu que tenía en Vigo, Diego (que en paz descanse), y con él me iba siempre a ver los partidos de la última Champions en que participó...., ese año Dieguito murió, y yo decidí seguir con lo que había empezado.
Cambiando de tema, si Etoo reacciona así por el trato que le dió el Madrid, como tienen que haber reaccionado Riquelme, Saviola, y algunos otros jugadores que el Barça hechó y trató con desprecio?????
Y por último, no sigan con las natillas.....que con Messi no podrán...., lleva sus ganas de jugar al fútbol en la sangre, no como otros.....mercenarios que hay...
Esta próxima jornada habrá un Seminario sobre como ganarle al Madrid, lo darán los del Atlético...un tal Maxi Rodriguez, Forlán, Agüero, Franco, Luis García y compañía....jejeejeje, no se lo pierdan..:-)

Goblin77 ha dit...

El Villareal és un gran equipo. A ver que són capaces en Champions el año que viene. Compaginar tres competiciones és bastante complicado.

Mentira podrida lo de Riquelme i Saviola!!!

A Saviola se le dio bastantes oportunidades, vaya todo un año en el que se le dio dorsal i fue uno mas respetado por directiva i entrenador. En este año tuvo sus oportunidades, però no demostró todo lo que tenia que demostrar y se le traspasó...y adivina dónde él quiso ir??

Y en el caso de Riquelme ya me dirás que ha hecho el Villareal....tenerlo sin jugar todo el año y sin dorsal, condenado al ostracismo, eso sí que és una vergüenza!!! Aquí tuvo grandes oportunidades y fue aclamado por el público. No acabó de ser el jugador decisivo que se pretendía.

Creo que en ninguno de los casos se pueden quejar del Barça!! No elvidemos que el Barça és un club de futbol, no una ONG!!

Jose Ramos ha dit...

"No elvidemos que el Barça és un club de futbol, no una ONG!!"

Es un comentario algo como de pijo Madridista......, pero igual te pasaste un poco del contexto...

Riquelme llevó al villarreal a champions, le hizo ganar partidos contra el Barça y lo dejó en semis de champions....
Pero igual paso de seguir diciendo algo....cuando después de las dos jornadas que quedan, bajan a UEFA....

Las verdades están en la tabla de posiciones....con fantásticos jugadores....y la final de champions desde el sofá de casa..

Jose Ramos ha dit...

Por cierto, lo dicho de esos dos casos de jugadores(entre otros que hizo el Barça) fué porque dijiste que Etoo tenía resentimientos hacia el Real Madrid y a partir de eso hay que entender que sea una víctima, que por regla de tres......tampoco ese club es una ONG según tu concepto.....; quise referirme al hecho de que por trato de un club a jugadores, todos tendrían que estar haciendo cánticos de ese tipo....
Say no more

Goblin77 ha dit...

Me has sacado dos casos que han tenido grndes ooprtunidades en can Barça. Y que aun el club comunicandoles que ya no contaban, han seguido y han sido tratados como uno mas. A diferencia de clubes como el R. Madrid, Valencia, o tu Villareal que si han tenido jugadores condenados al ostracismo sinjugar y sin dorsal.

Eto'o dijo lo que dijo y recuerda que se disculpó casi automàticamente. Hay que tener mucha valentia para eso...salió y dijo no puedo criticar a quien me dio de comer. Recuerdame cuantas veces un dirigente del R.Madrid o jugador se ha disculpado después de hacer algun comentario desafortunado, y te puedo asegurar que los ha habido!

Jose Ramos ha dit...

Puntos de vista ditintos...., a mí me gusta ver fútbol y ya.....; el hecho de ser socio del Barça te lleva a hacer una crítica más allá de lo deportivo....al punto de entrar en el plano capitalista de la relación jugador-club...., lo cual ha ido anulando el concepto deportivo que tiene el fútbol....
Yo en esos rollos no me meto, no le pago el sueldo a dirigentes que hacen política a costa de fichar a un jugador "estrella" para que los socios estén contentos....
Me interesa lo que pasa en el campo de juego, lo que hagan en las oficinas es cosa ajena al deporte...

Goblin77 ha dit...

Vale vale...pero no te las des de bohemio deportista que bien que criticas las decisiones de los dirigentes del Barça, o no?

'Fichajes grandes, primas enormes y cláusulas que le aseguran al jugador irse con un pastón si la cosa va mal, no sirve.....no juegan por los colores de la camiseta....'

Por cierto no olvides que los primeros capitalistas són los jugadores. Yo juego en segunda regional pagando 180 euros al año porque mi club no tiene dinero. Preguntale a cualquier jugador de primera división si estaría dispuesto a rebajar su sueldo para jugar al futbol.

Sin los clubes y el dinero de los clubes no hay equipos y no hay espectaculo. No és porque sea socio únicamente, ya ves.

Jose Ramos ha dit...

Con eso no critico una decisión de dirigentes....critico lo que es a día de hoy el fútbol, donde cada vez se paga más por un jugador a un club, a este le dan sueldos más altos para conseguir su consentimiento e inflarlo publicitariamente y sacar parte de ello....luego este hace a un club vender camisetas y todo eso.....; pero el jugador (que llamas capitalista) termina dedicandose a poner su cara en publicidades y así gana más dinero en esto que en el fútbol....., o no???....Y estos donde están???...en el Getafe?, en el Sevilla?, en el Villarreal??
Ronaldinho no era lo que ahora cuando jugaba en Francia, o ya estaba forrado comiendo natillas????....quien lo infló a contratos publicitarios??...
Hay un dicho que dice "la culpa no es del cerdo, es del que le da de comer".....

Goblin77 ha dit...

Es que hoy en dia la línia de culpa de este futbol de 'estrellas' por no decir estrellados és muy fina.En mi opinión se la reparten entre club, jugadores y massa social que esta detrás. Un ejemplo si hace unos años a Ronnie no se le hubiera renovado como se hubiera puesto la gente, pero viendo lo visto eso hubiera sido lo mas acertado.

Tienes toda la razón en que la política del club con està directiva empezó muy bien y acabó como estan ahora...mal! Con un montón de estrellas que no saben dónde meterlas. Muchos se han dedicado mas a promocionarse que no a jugar a futbol. Pero yo siempre he considerado que uno es dueño de su cuerpo y sabe hasta dónde puede llegar y dónde está su habitat. Vaya que el jugador tambié se le puede suponer una responsabilidad. Igual que a la directiva se le tendría que suponer que toma las decisiones con criterio y no para contentar al público. Así como al socio se le supone una confianza en el club y los jugadores. Hay momentos que este entramado se rompe y ahora a mi me es muy difícil señalar a uno o a otro. Veo cosas que ha hecho mal la directiva, el entrenador y el servicio técnico, los jugadores por supuesto y hasta veo cosas que ahora hacen algunos socios que flipo.

Però cuidado, no te fijes sólo en el Barça, que Getafe, Villareal o Sevilla también tienen contratos publicitarios. Hacerlo bien lleva a la fama y ahí se desnaturaliza el futbol un poco.

Si quieres ver futbol hoy en el Municipal de San Salvador....Imperial- Tarragona...si ganamos nos salvamos matemàticamente!!! :)

Jose Ramos ha dit...

Jejeje...me fijo en el Barça porque el post sutilmente trata de él.....y de que no le "permiten" ganar...
Pero que te voy a decir.....solo me río Albert, cuando acaba de perder 2-3 en casa con el Mallorca.....Güiiiiizaaaaaa.....oé!
No se si deberías eliminar este post o hacer otro que diga "Atracament de Laporta en el Camp Nou"...
El otro día me dijiste que el Villarreal iría a la Intertoto como siempre,....yo digo, cuidado que la UEFA está a 3 puntos con el Sevilla......
Hace un mes y medio, un culé me dijo que el Villarreal caería pronto porque los primeros puestos no son para ese equipo.....ya que es mediocre...., estando a 2 o 3 puntos del Barça....
Que es mediocre en esta liga???....un equipo que no está forrado???....o un equipo que tiene los jugadores con pagas más altas pero no tienen ganas de jugar????
La verdad no se que decir....., la gente que hoy fué al Camp Nou tendría que haber hecho la pañolada y en el pitido inicial retirarse todos del estadio.....
Yo en tu lugar, haría una autocrítica al club de tus amores y el próximo post lo titularía "Síndrome Galáctico"....., Ronaldinho al Milan como con Ronaldo...., Henry a EEUU como Beckham.....Deco al Inter....Etoo también fuera....etc....
Hoy se dieron a conocer los verdaderos 4 fantásticos, y estos se galardonan al terminar la temporada, no antes de que esta empieza....se llaman: Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Carlos Tevez y Ryan Giggs.....

Roger ha dit...

Buenu, suposo que ja està tot més que dit al respecte. El primer gol ve d'una falta a Márquez que no es pita, el segon gol ve d'una falta a Zambrotta que no es pita, el penal, no ho era....però...realment creus que si l'arbitre hagués xiulat bé el Barça hauria guanyat? La resposta la sabem tots, i és que no. Que si no haguessin fet aquells 4 gols n'haurien fet uns altres 4 i tothom a callar; així que potser millor que l'àrbitre la cagués perquè així almenys ens podem queixar d'alguna cosa. A més a més, siguem coherents. Va passar el millor que podia passar. La gran traca final! tot a prendre pel cul! que guanyessin al Bernabéu? ni jo ho volia1 volia una derrota, una humiliació per acabar amb qualsevol gota de nostàlgia que fes que alguns jugadors es quedessin. Que no hom! tots fora! excepte Puyol, Inista i Messi. Els demés a xuclar la sang a un altre lloc: començant per Ronaldinho i acabant per Laporta! Que ens van donar una Champions...siguem sensats, si es descuida fins i tot el Vilareal arriba a aquella final...això dóna que pensar. Potser el Nàstic s'hauria colat a quarts. Força Barça..però no aquest Barça.

Goblin77 ha dit...

Totalment d'acord! Igualment haguéssim perdut. Jo del que em queixo és del tracte del Barça cada any al Bernabeu! Cada any hi ha la jugadeta clau per tocar-nos la moral. I hi ha anys, no pas aquest, que aquesta jugadeta és clau.

Per altre banda, no ho cremis tot collons, que per arrivar a Paris s'ho van currar. Que ens vam carregar el Milan i al Arsenal a la final. EL que pasa és que llavors tenim un grup, sense tanta estrella, però hipermotivats!

COm tiu bé dius el haver tocat fons ajudarà a fer una bona renovació...ara està en mans d'ells fer-la i fer-la bé!

Per DJRaman....quién rie el último rie mejor! Ahora es muy facil hacer leña del arbol caido, ya veras cunado venga en Pep Guardiola...el Schuster se va a cagar patas pa bajo!!!

Jose Ramos ha dit...

Joer....que pelota...
Antes te reías tú!, con la intertoto....ahora me río yo!, já!
A la Champions!, y no olvidar que eliminamos al Manchester, Inter, Benfica...
Venga!, que a todos toca perder! y los 4 fantásticos ya sabemos donde están....

Jose Ramos ha dit...

"SE VENDEN PUNTOS PARA UEFA Y/O LIGA.PREGUNTAR POR JOAN LAPORTA, EN CAMP NOU"
Esto se me ocurría al ver caminando media plantilla titular en el Bernabeu, y el mismo caso el útlimo domingo contra el Mallorca, que tanto necesitaba los 3 puntitos pa la UEFA......
Pero bueno...se acabó el chollo, que el Murcia está en 2da...que sino....se le hacía unas rebajas ahí de última jornada....jejejeje