divendres, 23 de maig del 2008

CE IMPERIAL salvat!!!

El CE Imperial s'ha salvat del descens a tercera regional matemàticament abans de la darrera jornada. Això és una gran notícia per nosaltres que hem estat les darreres 2 temporades amb l'aigua al coll fins l'últim partit. Felicitats al Imperial i tots els seus jugadors!!!


Aquest és un club modest i humil de més de trenta anys de història. Si voleu seguir una mica més la història podeu clicar al link de la part dreta a friendly links. Jo només volia destacar el fet que som un club que tenim que posar diners cada temporada per poder fer front a les despesses de la lliga. A part del sponsors que tenim, cada jugador ha d'abonar una quantitat a principi d'any per pagar fitxes, àrbitres, pilotes, etc... Tot i així ens enfrontem molt dignament a equips que potser cobren una bona pasta per jugar i guanyar el partit. Aquesta temporada vam guanyar a La Selva i Riudoms, equips que han quedat molt ben posicionats a la classificació i cobren per partit guanyat. Evidenment, com us podeu imaginar els equips que paguen acaven tenint els millors jugadors. Aquí és on entre la èpica...nosaltres amb menys mitjans i sent a vegades 12 o 13 jugadors només al partit, o 7 o 8 als entrenos tenim la possibilitat aquesta temporada d'acabar els tretzens de 18 clubs. Per nosaltres tot un mèrit i objectiu acomplert! I una demostració que els diners no ho són tot, i menys en l'esport!

No és fàcil aixecar aquest equip i només ho aconseguim des de un grup humà ben unit que hem sapigut conviure i comprendre'ns entre nosaltres. Si no fos així ningú aguanta en un equip en zona baixa i amb pressió durant tota la lliga. Hi han moltes tensions al llarg de la temporada. I lo millor és que al final tots quedem amics. Potser un dels valors de l'esport oblidats moltes vegades.

9 comentaris:

P ha dit...

Homeeeeeee!!! Aquest any no ha sigut necessari anar als despatxos jeje!

Felicitats xaval i a tots els de l'imperial!!!

Jose Ramos ha dit...

Jajajajajaja.....club modesto y humilde....por no decir que los partidos son algo así como "solteros contra casados"???
jjejejejeje
lo bueno es que lo tomas con seriedad profesional..ju já!!

Goblin77 ha dit...

Esto es futbol de verdad, no lo que vemos en la tele, eso si que son solteros contra casados.

Asimetrich ha dit...

clar q si home, per davant de tot professionalitat. De vegades els amateurs són més professionals que els mateixos professionals. Vegi's Ronaldinho, que te el comportament d'un nen mimat q va jugar només quan li ve de gust.

Felicitats imperial, continueu donant guerra.

Goblin77 ha dit...

No em pogut acabar la temporada amb victòria, però un cop salvats objectiu complert! Fins i tot vaig fer un golàs amb el cap! :)

Doncs gràcies per les felicitacions. I asymetrich tens raó, l'exemple de les figuretes del Barça últimament estan fent que gairebé es vagin oblidant els bons moments. Sapigueu que circulen certs rumors sobre el Ronaldinho que tela. A mi ja m0han arrivat per dos vies. Una ETA i la otra ETA...no és conya! per gent propera a Sandro Rosell.

Asimetrich ha dit...

Ei, què vols dir amb això de ETA? No ho entenc ... :-(

Goblin77 ha dit...

Crec que no m'heu entès, simplement feia conya amb lo de las vias de investigación i el estimat Acebes. ;)

Asimetrich ha dit...

Ah, valen. Però continuo sense entendre quins són els rumors... Ja podries parlar clar no? :)Pot ser alcoholisme? No t'han arribat rumors sobre el Deco i la seva afició a cert polvet blanc?

Goblin77 ha dit...

SObre el Deco no , ....però sobre el dinho sí....y no digo nada más.... :)