dilluns, 26 de maig del 2008

Premis Dardo 2008 i Golden Bird



Encara que una miqueta tard agraeixo la concessió dels premis Dardo 2008 - Best blogs darts thinker. El premi porta adjun t el següent lema: “La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.

Ha sigut un honor rebre dels sempre interessants blogs Nòmades i El llindar aquest premi, vaja dels blogs que habitualment un llegeix.

Un altre premi que han concedit a aquest blog és el premi Golden Bird atorgat per Nòmades i creat pel blog Niñapajaro es concedeix por nada en especial, tal vez simplemente por estar ahí, gracias por compartir vuestro mundoblog, no tiene ni bases ni normas ni prohibiciones.



Pensant en fer difusió d'aquests dos premis he decidit premiar amb tots dos premis a:

Nòmades per els seus posts sempre interessants, sempre superant-se un a l'altre en interés i il·lustrant-nos en algun nou tema. I la magnífica proliferació de idees i posts.

El llindar
per la seva varietat, originalitat i fi sentit del humor. I també la magnífica proliferació de posts.

Tots dos blogs ens tenen massa ben acostumats a post per dia gairebé.

A part d'aquests dos vull premiar a:

DJ Raman per la seva dedicació a la seva música, la seva passió
! S'han de perseguir les nostres passions! Dale... Malgrat de futbol no se n'enteri massa.... :)

Neuronas en paro per la seva línea transgressora de sempre i les seves ganes de polemitzar!

Trinity per els seus monogràfics sobre viatges, interessants opinions sobre Barça, Basket, música, etc... Tot i que Deco s'hauria de quedar! ;)

M'agradaria acaba donant les gràcies als blogaires que he citat aquí i als altres que hi han per internet. Ho trobo una activitat sense ànim de lucre molt bona. Expressar les teves idees i pensaments o coses rellevants que van passant al teu voltant, que no vols que quedin en el oblit i que vols compartir i discutir amb els companys de blogs i lectors. A tots vosaltres ànims i gràcies!!!

14 comentaris:

Asimetrich ha dit...

Jajaja...Ara poses ho del primer premi? Osti noi, tu a tu ritmo, eh?, no ens canséssim! :-)

Bueno gràcies per la retroalimentació jeje. I no exageris tant, que no vaig a post per dia, que més voldria! La mitjana és de 10 posts al mes

Asimetrich ha dit...

ep ... m'he quedat a mitges ... Que molt bó ho dels links falsos als blogs. Ara marxo a buscar la calavera de cristal i a partir-me la cara contra nazis i soviètics ... Algú ha vist el meu sombrero?

Goblin77 ha dit...

Ja has vist la teva foto...no us he deixat malament no? jejeje!!!

Goblin77 ha dit...

jajajaja!!!! Pensava que no ho havies vist! Ja has vist la nova peli??

Asimetrich ha dit...

No encara. Però qualssevol dia d'aquests em passo pel cine, que aqquesta sha de veure en pantalla gran i dolbi surround!... Espero no decebre'm en veure un iaio on abans hi havia un heroi! jajaja.

Goblin77 ha dit...

M'han dit que s'ha posat en forma només per la peli. Has de veure el making off. Home Indiana Jones sense Harrison Ford seria una patranya!!! :)

Jose Ramos ha dit...

Gracias por el premio.....amb una mica de kriptonita el meu???, jejejeje....
Oíste las declaraciones del entrenador del Manchester???, jejeje....lo mejor fué el trago a la copa de cava que le da después...que grande!!

Roger ha dit...

És un honor rebre un premi per les ganes de polemitzar jajajaj! ELS QUE POLEMITZEN SÓN ELS DEMÉS!! QUE S'ENTESTEN EN NO ESTAR D'ACORD AMB MI!..aaaaaaaaaaiii...Si Stalin aixequés el cap.... :) Merci!

Esther Sala ha dit...

Sipder Cerdo! spider Cerdo!.....no hace como las arañas porque es un cerdo....lalalililioololo......

Esther Sala ha dit...

Ai JA HO SEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! SPIDER SPIDER!!!!!!NO CAL QUE DIGUIS REEEEEESSSSSSSSSSSS

Goblin77 ha dit...

Atenció al comentari profund de l'Esther...li ha sortit de dins de dins de dins del cervell.....vaja de molt a dins!!! :)

Roger...sense paraules...ets el perfecte díscipulo de Stalin...jejeje! :)

No sé que dijo el mister del Manchester DJ Raman, quizà que tuvo una flor en el culo no....porque vaya tela con el equipazo que tiene como lo estuvieron a punto de perder todo.

Roger ha dit...

M'estic deixant un bigoti tipus Azkargorta per assemblar-m'hi més....a Stalin dic...jejejeje

Sipder credo, sipder credo...

P ha dit...

Ei! ja era hora que donessis alguna cosa homeeee!!! Moltes gràcies pel premi, però suposo que hi haurà alguna compensació pel retard del mateix, no?

Goblin77 ha dit...

Llindar... per rebre la compensació hauràs de venir personalment a que te la doni.....jejeje!!