divendres, 6 de juny del 2008

Del 'que n'aprenguin' a 'al loro'


Amb lo bé que va començar tot. Un Barça nou amb fitxatges il·lusionants, catalanista, preocupat pels problemes del món, que fa fora els indesitjables i regula l'entrada als violents. Un dels caps visibles, potser el més visble, era el senyor Laporta. Un president correcte, diplomàtic, esportista i orgullós de ser català. L'acompanyava una junta dinàmica i jove que semblava que sabessin de que parlaven i aconseguien grans fitxatges i donar-li un gir radical al tema económic. A sobre en els primers tres anys cauen dos lligues i una Champions! Vaja tot un canvi molt ben estudiat i executat a la perfecció que feia oblidar el desgavell dels últims anys i feia pensar que teniem una altre cop un Barça d'aquells que faria història. Aquesta junta és la que jo vaig votar i la que ara m'ha decebut!

Que ha passat últimament,...mals resultats que s'acompanyen amb una manca de decisió i una covardia absoluta. Fa dos anys que s'està veient lo que passa, la renovació de la plantilla i sobretot d'entrenador es tenia que haver fet ja fa molt temps. Si hi havia algun problema extraesportiu d'algun jugador es tenia que haver perseguit i castigat si era necessari. Van sortint notícies que van dibuixant un panorama de desgovern absolut des de fa dos anys. Jugadors que es passen de festa (no entrarem en detalls), Messi fent la recuperació a Argentina per no ser pervertit per Ronnie, jugadors que es neguen en rotund a atendre els medis després dels partits, permisos injustificats de cert jugador per anar a veure la novia a Madrid, fins i to l'equip mèdic es rebel·la i decideix fer pública informació sobre el estat de Ronnie. I a part de tot això, lo més recent, intenten fer un partit amistós a Arabia i resulta que tots els cracks i no tant cracks diuen que no volen anar i marxen al seu país, per mi una situació de rebeldia absoluta! Senyor Laporta aquí tenia que haver actuat amb mà dura vostè, no nomenar més càrrecs, com el senyor Ingla, per por a actuar. Per cert encara no entenc que ha fet aquest senyor. Tampoc tenia que anar a fer el ridícul en les reunions de penyes, amb aquelles frases que tots tenim al cap...'que no me los embauquen', 'al loro' o 'que no estamos tan mal, hombre!'. Aquesta acusació i sortida de to, per més que vostè digui a TV3 que no és reconeix, era vostè recordant als millors temps de Josep Lluís Nuñez. S'enrecorda? Era un especialista en fer cortines de fum al voltant de l'equip quan aquest anava malament i acostumava a culpar a l'entorn, aquell vell enemic del Barça!

Ara un soci li ha donat per fer una moció censura, a la qual tampoc estic massa d'acord, però això és una altre tema. El fet és que es mereixia vostè i aquesta junta aquesta moció. I li diré el perquè...vostès han deixat que un projecte molt bo i guanyador caigués en picat i a sobre ara estant donant una imatge patètica. No m'agradat gens que els jugadors del Barça puguessin fer el que els hi rotava, sense cap tipus de autoritat. I no m'agradat gens que vostè degut a les circumstàncies en les que s'han viscut anés muntant espectacles. Malauradament veig que el procés de decadència no s'atura i resulta que el mateix dia que es validen les paperetes de la moció de censura vostè fa públic la firma de Josep Guardiola com a nou tècnic. Ha après molt bé a fer cortines de fum, com aquell que fa uns anys vostè tant criticava. S'en recorda?

Si la moció de censura prospera com sembla i hi ha una votació crec que vostè hauria de deixar el càrrec. Perquè la moció no guanyarà la votació, ja li pronostico jo, però segurament quedarà meitat i meitat. Però amb una situació tant dividida lo que ha de fer vostè és convocar eleccions.

12 comentaris:

Tifosso ha dit...

Goblin hi ha una cosa que no acabo d'entendre en tot això... Segons dius no estàs d'acord amb la moció de censura del sr.Giralt, però dius que el president hauria de convocar eleccions. No és el que passarà si la moció guanya? (treient 2/3 dels vots d'almenys 10% cens)

Goblin77 ha dit...

No sabia que estaves per aquí a la hombra... :)

Haurà de convocar eleccions segur. O fotre el camp directament. Però per que el fessin fora hauria d'arrivar a 2/3 dels votants en contra en les eleccions crec.

Tifosso ha dit...

Que vol dir a l'ombra??

Segons tinc entès, els primers dies de Juliol els socis votaràn a favor o en contra de la moció, que no a les eleccions per la presidència. Si surt endavant, el faran fora directament? O es convocaràn eleccions i es podria presentar mr. al loro?

Mira't la eurocopa i distreu-te sense haver de patir tant!!!!!

see you ESCURÇO NEGRE!!!

P ha dit...

Ei, albertinho, però la cosa no és que el laporta ja no es podra tornar a presentar si perd la moció de censura?

Goblin77 ha dit...

Es farà una votació per la moció de censura, però perquè prosperi 2/3 dels vots han de ser a favor de la moció. Jo crec que estarà 50% a 50% més o menys, per tant no hi haurà cas. Tot i així jo crec que es podria tornar a presentar. Llvaros segurament entraria en escena Sandro Rosell i altres que estan esperant el moment.

Asimetrich ha dit...

I quin projecte te el Rossell que difereixi del Laporta?

P ha dit...

NO, si perd la votació, no es pot tornar a presentar, ja que haurà esgotat el límit de 2 mandats que hi ha en els estatuts del club.

De debò creus que estarà al 50%? uf! des de la llunyania sembla que ho tingui molt cru per sobreposar-se a la moció de censura. Jo no estic a favor de la moció, tot i no agradar-me el laporta dels últims messos, en això crec que comparteixo l'opinió amb l'albertinho, no? Això, resultaria tornar a llençar un any, ja que, qui fos president no li donaria temps a preparar una nova temporada després de les eleccions.

Per cert, ja que tu no parles de l'eurocopa, ho faré jo. Com deixin marxar al Deco, tal i com esta jugant amb Portugal, són una colla de dropos!

Jose Ramos ha dit...

JOer........lo que da pa comentar el ladrón este en calzoncillos.....jejejejejee....

Goblin77 ha dit...

Doncs el Rosell no sé quin programa portarà, la veritat, caldrà escoltar-lo si es dona el cas. El que sí sé és que disposa de grans contactes i bona reputació entre els jugadors ja que treballava a la direcció de Nike. De fet l'equip de fa 5 anys el va fer ell.

Pots tenir raó llindar, crec que es va posar un límit de mandats quan es van revisar els Estatuts. Jo sobre la moció no hi estic d'acord ja que trobo que tothom de can Barça té culpa en aquesta caiguda en picat que hi hagut. I crec que una moció de censura s'ha de promoure quan hi ha alguna cosa més seria pel mig (motius econòmics, mala gestió del club, posar en perill el club, negocis fraudulents posant el nom del club, etc...), no pas simplement per mals resultats esportius o una mala gestió de les persones i els jugadors. És a dir, que el joc s'empobrit, els jugadors i técnics no han reaccionat i el president s'ha confiat i no ha pres decisions, per mi això és motiu de protesta per part del soci/aficionat. Ell mateix ja hauria de saber si ha de dimitir o no.

Si vingués un president nou no tindria massa temps per reaccionar, es trobaria un equip fet. Però això no passarà, no sé com ho veus des d'allà, però en el soci del Barça, malgrat la mocadorada, hi sempre molt de conservacionisme, serà que molts són de CiU? jejeje! S'hauria d'estudiar.

El tema de Deco és complicat, jo crec que és un dels millors migcampistes del moment, el que passa que ara el Barça ha de treure diners i ha volgut netejar de vaques sagrades el vestuari. Jo el trobo un jugador molt necessari i amb caràcter, però són èpoques de canvi.

Jose Ramos ha dit...

Albertinho presidente del Barcelona Futbol Club!!!!!!
Pero por favor!, quita la foto!!!
jejeejeje....

Goblin77 ha dit...

Però si és su mejor foto tio!!! No t'entenc!! :)

Sobre lo de presentar-me em sembla que de moment no puc que tinc que acabar el doctorat! :)

P ha dit...

Això! no et distreguis amb lo de la presidència que tenim feina xaval! jeje!