dilluns, 4 de maig del 2009

Per fi s'imposa la lògica...històric!!!!!


Doncs si senyores i senyors, el dissabte vam assistir a un espectacle amb majúscules! Vam veure com el Barça es posava les piles i esborrava del camp a un Madrid que jugava en el seu camp i encara tenia alguna esperança d'estar a l'alçada del Barça. On està ara el anomenat 'canguelo' o aquells que deien que al Bernabeu se'ns acabaria la festa. Ja hi hem passat pel Bernabeu senyors del petit gran país madrileny...ja hi hem passat i hi hem fet un recital que espero no oblidin mai! Què els aprofiti la 'soberbia merengue', ja se la poden ben menjar amb patates! (per patates ja tenen els seus jugadors!).

Per fi l'equip perfectament comandat i motivat per Guardiola deixava les coses clares. Potser hem fet algun mal partit o potser ens marquen molts gols a pilota parada, però aquest any el millor equip de futbol és el Barça. I jo m'atreviria a dir que és potser el millor equip de futbol que havia vist mai. Jo crec que no s'havia vist mai tanta fluència en el joc, tants jugadors buscant l'espai per rebre una passada i tants petits hobbies junts (Messi, Xavi, Iniesta) remenant la pilota al seu plaer. I no només fan filigranes o dones gols fets a Henry o Eto'o, a més a més el Barça pressionava i recuperava pilotes a un ritme frenètic amb un Touré Yaya immens, dos centrals catalans que senten els colors ben endins com són Puyol i Piqué i dos laterals que pressionen i ho donen tot Abidal i Alves. Si m'haig de quedar amb una imatge em quedo amb el capità Puyol fent un petó a la senyera després d'haver marcat el segon gol que encarrilava el partit! El premi a un esforç i la dedicatòria a un sentiment!

Falta guanyar títols perquè diuen que així ets recordat, però en aquesta temporada ja hi ha molts partits que ens han quedat gravats en la memòria. Són aquells partits que la gent s'oblida des tres punts en joc. Són aquells partits en que un cop acabada una jugada ja n'esperes una altre i no vols que l'arbitre xiuli el final. Com el partit de dissabte, aquest ja històric 2 a 6 que li va clavar el Barça al etern rival!

2 comentaris:

Vainilla ha dit...

BAARRRÇAAAAA...BAAARRRÇAAAAA!!!!!

Goblin77 ha dit...

Vainilla!!!! Visca el Barça!!! Aquesta nit continuarem la celebració!!!! ;)