dimarts, 13 de novembre del 2007

Felicitats a la Selecció catalana d'Hoquei patins!!



En aquesta ocasió un comentari curt, però no per això menys important. Moltes felicitats a la nostra selecció de Hoquei patins per la seva presència a la Copa Amèrica 2007 disputada a Xile. Només per haver estat allà i haver fet un bon paper ja mereixen tot el nostre reconeixement.

I per nosaltres els catalans mica en mica s'omple la pica. I encara que hi ha qui dirà que això no té cap importància o qui ho voldrà ridiculitzar, hem estat representats en la Copa America per la nostra selecció. Un cop més en racons llunyans ens reconeixen sense cap problema, mentre aquí a dues pases són incapaços d'entendre el nostre fet diferencial!

5 comentaris:

Esther Sala ha dit...

Breu, concís i clar!!!Molt bé Albert

P ha dit...

Molt bé company! Tot i no haver guanyat lo important és que Catalunya tingui presència internacional. Tot i que és una mica surrealista que la selecció participi en la Copa Amèrica, però bé ja sabem com va acabar lo del mundial B en el que varem participar. I si seguim tenint presència com en el mundial i la copa Amèrica segur que un altre dia ja guanyarem, ja que tenim molt bons jugadors d'hoquei, però haver fet un segon lloc està collonut!
He vist que has posat l'etiqueta de política i esport en aquest article. Tot i que he de reconèixer que no m'agrada barrejar aquests conceptes, ja que en principi les seleccions no representen un país sinó, a les seves federacions. La no presència de l'hoquei en tots els àmbits internacionals ha esta totalment una decisió política, ja que el fet de guanyar el Mundial B era una porta directa al Mundial A, la qual fou tancada per decisions purament polítiques. Bé, si voleu conèixer tota la història entreu a la plana de la wiki: http://ca.wikipedia.org/wiki/Hist%C3%B2ria_de_l'hoquei_patins_a_Catalunya

Salut!

Asimetrich ha dit...

buenoooo vaaaaa no ridiculitzare el comentaaaariiii

Tifosso ha dit...

Estic d'acord amb el que dius però crec que esportivament va ser un mal resultat. Al final la pressió els va poder i van perdre una final que s'hauria d'haver guanyat clarament! (De fet el normal hauria de ser que es parli de si la selecció ha jugat bé o no i d'altres questions esportives no pas de questions que escapen al esport i entren en questions polítiques

P ha dit...

Gerard, discrepo totalment amb tu en que va ser un mal resultat, per a la selecció Catalana. Quedar segons de la Copa Amèrica davant d'una potència mundial de l'hoquei com l'Argentina, que recordo que ha sigut campiona del mon també, no em sembla cap mal resultat. A més, cal tenint en compte que a la selecció catalana hi ha jugadors que no hi poden anar, els quals han d'anar a la selecció espanyola, la qual està formada íntegrament per jugadors catalans. Què per cert, això sí que és per una qüestió política i no esportiva. Però bé tornant a l'esport, repeteixo, és un magnífic resultat l'aconseguit per la selecció catalana!