dimarts, 27 de novembre del 2007

Last.fm

Potser molts de vosaltres ja el coneixeu. Però tot i així he considerat que era un link ciós per afegir aquest blog i a part comentar-ho una mica. Last.fm és un link sobre música, hi ha música de tot tipus i pots escoltar els teus grups de música favorits i saber quines són les cançons més escoltades d'aquests. Hi ha innumerables opcions més. Ara bé, el que he trobat més interessant és que aquesta pàgina web et per met buscar un grup i et dona una llista de grups similars al que tu busques. D'aquesta manera pots trobar grups musicals de l'estil dels que a tu t'agraden.

Jo ho he trobat molt interessant i us ho recomano als que us agradi la música. Podeu entrar i jugar una estona i ja comentareu si trobeu alguna cosa nova o interessant. Enjoy the music!

3 comentaris:

Jose Ramos ha dit...

Bravo, bravo!!!!, un link que no sea fútbol!!!, jejejejeje....
Páginas como esta son de una "vida media" bastante corta....
A modo de ejemplo existía hace un año algo llamado Music Genome Project, conocido como Pandora (www.pandora.com) y si acceden a esta web desde fuera del territorio EEUU (la tierra de las oportunidades), detecta que tu IP contiene las siglas PT (potential terrorist) y no te deja acceder al mismo serivicio que da LastFM.

say no more.....

PD: propongo un referendum para que Albertinho se disfrace de Zlad en los próximos carnavales.....para más info sobre Zlad, ver djRaman's blog.

Goblin77 ha dit...

Referendum rechazado, alguna propuesta más?

Confirmado en Pandora des de Europa ni el resto del mundo no puedes entrar, otra manía al estilo yankee!

Esther Sala ha dit...

Ei ei....hi ha algú???......és massa tard???jijijijijiji
Ho sento molt era tant curt el post que el vaig passar de llarg....mmmmmm... :P
Bé, Albert, una pàgina molt interessant de veritat!!!