dissabte, 24 de novembre del 2007

Ronaldinho ha arrivat a l'estat de vedette?


Fins aquí hem arrivat. Fins ara he estat un defensor del joc de Ronaldinho, ja que jugant a futbol des de fa anys un ja sap que hi ha èpoques en les que un està més inspirat i altres en les que no ho estàs.


Ara bé, el senyor Ronaldinho en plena baixa forma se'n va a jugar amb el seu país per enèsima vegada, a part el segon dels partits amb la seva seleçao juga amb molèsties al turmell. I ara arriva a Barcelona i sabent que anirà a la banqueta per baix rendiemnt diu que ha de descansar per l'acumulació de partits i desplaçaments.


Increible!!!! Qui li paga aquest senyor? Per quin club i per quina afició juga aquest futbolista? Només importa el Brasil? Jo em pregunto....aquest senyor sap tot lo que li deu aquest club i afició. Jo puc perdonar un mal joc, un baix rendiment, el que ja no li perdono és lo que en català se'n diu la barra. El nostre astre brasiler és ara lo més proper a una vedette per mi i les vedettes han d'estar al teatre no en els camps de fútbol.


Vull tornar a veure el Ronaldinho futbolista, no el Ronaldinho caradura endiosat!

4 comentaris:

P ha dit...

Albertinho, estic d'acord amb tu que Ronaldinho no està en el seu millor moment. Ni ara ni bona part de la temporada passada. Però, fins ara ens tenia acostumats a que jugava tots els partits fins i tot quan no estava al 100%, i fruit d'aquestes ganes de jugar en molts partits no ha sortit el vertader Ronaldinho. Això, ha provocat que en més d'un partit hagi sortit xiulat. Per això no estic d'acord amb tu de que hagi arribat a l'estat de vedette, ja que sempre ha volgut participar amb més o menys encert. Jo crec que l'opció d'autodescartar-se del partit d'avui ha sigut tant encertada com intel·ligent, tot i que no se fins ha quin punt ha sigut una decisió seva, ja que malgrat no estar al 100% ell vol jugar cada partit. Després de jugar 2 partits en pocs dies i fer un viatge transoceànic, lo més normal és que no estigués en condicions de jugar el partit d'avui. El que no se és perquè l'han convocat, segurament és més una errada del "meu estimat" Rijkard que no pas del Ronnie.

El que està molt clar es que hi ha una campanya en contra del Ronnie i així és molt difícil de jugar. Fins i tot, ara ja hi ha crítiques per a Messi, per se el seu amic. Per favooooooooor!!!! No vull ni pensar que passaria amb Messi i Deco si el Ronnie se'n va. Probablement serien els propers.
Bé, l'únic que espero és que el Ronnie no sigui el n-essim crack que marxa del barça per la porta del darrera. Que ja hi ha masses casos i en algun moment s'hauria de fer autocrítica!

Visca el Barça i visca Catalunya!

Goblin77 ha dit...

Jo no en faig cas del baix rendiment que tingui Ronnie. Com he dit si has jugat algun esport col·lectiu ja saps que hi ha mil condicionants i que tu per si sol no pots cambiar-ho tot i a part fàcilment entres en la dinàmica positiva o negativa de l'equip.

També he passat olímpicament d'aquesta campanya que tu bé has comentat llindar. És més la darrera temporada jo mai he cregut que el jugador es quedes al gimnàs només per vaguejar.

Ara bé, que el jugador marxi a Brasil amb la seva selecció, amb baix rendiment, tingui molesties al turmell després del primer partit i jugui igualment el segon és una falta de responsabilitat per part seva i per tant una falta de respecte cap al club que li paga. I que arrivi aquí i digui que està cansat per tants partits i desplaçaments és tenir caradura. I aquest fer i desfer segons li convé sense responsabilitat i sense respecte al club i l'afició que l'acollit i l'ha fet un crack és el que jo batejo com estat de vedette.

P ha dit...

Llavors, albertinho, deixem marxar al Ronnie per la porta del darrera com molts altres cracks o no?

Com envejo una afecció tipus la del Liverpool que mai deixen que els seus crack “caminin sols” i que els animen en tot moment pel sol fet d'haver decidit en el seu dia jugar pel seu club.

Goblin77 ha dit...

És que aquest ha deixat de jugar pel seu club, només juga per ell i per la seva selecció.

Pensa en com hauria sentat al mateix Liverpool això últim que ha fet el Ronaldinho. Igual li entren a casa i li cremen el menjador.

Ser crític amb les actituds dolentes dels jugadors no et fa ser menys del Barça.