dimarts, 18 de desembre del 2007

El lleó torna a rugir!


Aquest és un post dedicat a el llindar, com ell ja avançà en el seu bloc la tornada d'Eto'o és molt important per el Barça. Doncs sí culés i no culés la bèstia ha tornat ... el lleó torna rugir.

Va donar bones sensacions contra l'Stuttgart i va explotar la ràbia continguda durant tants mesos contra el València. Va començar a mostrar la xispa dins làrea que sempre ha tingut i aquella velocitat mental que tenen els grans davanters centres. Contra el València va fer dos gols de velocitat i habilitat i lo més important ...concentració! A mi em va semblar que papa Eto'o estava molt ficat en el partit per poder fer els regats que va fer en el primer gol i el xut sense pensar-ho ni 1 segon en el segon gol.

Esperem que sigui una peça bàsica en el Barça, lo que s'espera d'ell, una cosa que només els grans davanters centres tenen ... instint assassí!!!

18 comentaris:

Esther Sala ha dit...

Molt bé me l'he llegit però tampoc sabria que comentar, ja que jo no hi entenc gaire de fútbol, m'en alegro per els que us agradi l'Eto, però és que a mi em cau malament, mira noi, és el que hi ha, el trobo......nosé, no em cau bé i prou prou prou!!!!

Asimetrich ha dit...

Ala tia com te passes... hauries d'explicar perquè no t'agrada, per que ja saps que parlar així d'un noi del camerun ... bé... podriem dir .. ... no se ... Ande tas dejao la capucha blanca???!!!. No doneeee que ja sabem que no ets així.

En quant al post. Potser els 2 gols van eclipsar la feina bruta del Camerunés, però el barça te per fi algú que pressiona la sortida de la pilota. No va deixar respirar Cañizares que no feia més que donar passes en fals davant la velocitat i l'insitència d'Eto'o.

A veure si s'encomana i podem tornar a gaudir del millor barça, aquell que recuperava la pilota al camp contrari.

Jose Ramos ha dit...

Tinho!!!, para cuando un post de Maxi López, jajajajajaja....como pudieron comprar ese paquete!!!!
jejejejejeje....

Jose Ramos ha dit...

Ah!!, me olvidaba...Pronto haré post de ranking FIFA....Que si no miraste que selección termina primero el año.....
Ahora there´s no time for joy..., solo leo y emito comentarios espontáneos....digamos que pa relaxar 5 minutes....
salu2 gambitero!!

P ha dit...

Primer de tot moltes gràcies per la referència a El llindar, però si em permets, seré més precís i afegeixo el link directament al post.

Bé, ara sí, veig que tal i com m'esperava la Pantera del Camerun ha tornat! Això, és fantàstic, per ell, ja que estant lesionat deu haver patit molt veient el que feien els altres i per l'equip que recupera, no tan sols els gols, sinó també l'esperit. Però, ell sol no ho farà tot i falta també que torni Deco al 100% i no per que el Gudy ho hagi fet malament, que no! que ha jugat molt bé els partits que ho ha fet de titular. Però, jugant Deco, Ronie i Eto'o, l'equip és molt més fort, per la pressió psicològia que té el rival quan s'enfronta a aquestes jugadors.

Per cert, un jugador que fins ara a mi ni m'havia apassionat massa és el Dos Santos, però aquests últims partits m'ha demostrat que aquest paio va per líder. Collons! quin caràcter que té el nen! Amb aquest nen, veig al proper Hristo, corrent per la banda, amb gol i amb caràcter clàrament guanyador, com a mi m'agrada!! Què en penses Goblin?

Vainilla ha dit...

El video no es veu.

Goblin77 ha dit...

Merci
Sabina! Tinc que retirar el video perque el youtube el deu haver retirat!

Llàstima perquè era boníssim!!!

D'acord en què el Barça guanya pressió i caràcter amb Eto'o, malgrat les seves periòdiques anades d'olla en que fa de bocamoll. Ara només falta en Deco apretant al mig del camp.

I d'acord en que Giovani Dos SDantos é un paio descarat que va de cara gol. Llàstima que no tenim un entrenador que sàpigui gestionar bé el potencial del Barça.

P ha dit...

Has dit llàstima, ho sort? Bé suposo que et deus haver equivocat jejejeje!

Asimetrich ha dit...

Jo crec que volia dir sort. No crec que pas que estigui en contra de Rijkaard... seria el primer cop.

Albertinho he trobat una cosa que t'agradarà:

http://www.frankrijkaard.net/

Unknown ha dit...

Em nego a acceptar una crítica tan severa de l'entrenador que ha fet debutar tant el Do Santos com el Bojan. A vegades no fa falta enrocar-se en una postura que no et deixa veure les coses bones. D'acord que potser no és un geni de la tàctica però no estic d'acord en carregar-se la figura a tort i a dret sense tenir en compte l'objectivitat. Pequem de manca de memòria i Van Gaal, potser l'entrenador mes defenestrat de la història de Can Barça podria treure pit d'haver fet debutar Puyol , Xavi, ... Ni tant per uns ni tant poc per altres.

Goblin77 ha dit...

Perdó ...però el Dos Santos i Bojan estan al primer equip perque el Barça B va baixar de divisió i el Barça C va desaparéixer. Per tant el Laporta va dir que aquests dos jugadors jugarien al primer equip. Sino podeu pujar-hi de peus dalt de la cadira que estarien al Barça B. Diguem que el bo d'en Frank no és un home molt agosarat!!

Per altre banda, anar posant als xavals quan no hi ha cap altre remei o cinc o deu minutets quan un partit ja està mort no és tampoc una mesura molt valenta. El estat de forma d'aquests dos comparat amb el de Ronny o Henry no deixa dubte de qui ha de jugar. I posar jugadors al once inicial només per galons és de covards, gens propi de la primera divisió!

Ara ja teniu crítica severa d'en Frank però argumentada.

Asimetrich ha dit...

Hauríem de fitxar al Koeman????

Goblin77 ha dit...

Això no se sap mai... a vegades un ex-jugador no té perque ser un bon entrenador i a vegades sí.

El fet és que no s'ha de patir per el canvi...hi ha vida després d'en Rijkaard!

Asimetrich ha dit...

No, si no ho dic per ser ex jugador sino per la escabetxina que esta liant al vestidor del valencia!!

Goblin77 ha dit...

Ja...deu ni do...no sé ben bé que està passant allí dins, però grossa deu ser perque l'entrenador aparti en mitja temporada a jugadors com Albelda, Joaquín o Cañizares. Suposo que deu haver un pasotisme i mal ambient allí dins que no es deu poder ni viure!

Unknown ha dit...

Vinga, doncs per demostrar que Rijkaaed té dos collons, que deixi Ronaldinho i Deco a la banqueta.
Ai! si ja ho fa!!
Reflexionem doncs.....

Goblin77 ha dit...

Suposo que després del clàsic no cal reflexionar oi prisma....Ronny al titular i no va ser canviat tot i que estava rebentat...al final les coses cauen pel seu propi pes...en Frank no sap ja ni que fa!

P ha dit...

El Rijkard ho va fer collonut, si es va perdre no va ser pas per ell. Ell va posar, qui realment són els teòrics cracks de l'equip i en partits com el de l'altre dia són els que han de jugar. No es pot cremar tan aviat a joves promeses com dos santos i bojan. Per tant, collonut pel Rijkard!

Albertinho, si les coses van fallar al clàssic no va ser pel Ronny! Que va se l'únic que va donar la cara. Què va fer a la primera part del clàssic el Iniesta? Res! I Deco? encara menys. I Eto'o? No va tocar pilota. Podria seguir amb la majoria de la plantilla. Però el Ronny? Per favooooooor!

Però bé, tampoc voldria dramatitzar-ho massa i m'agradaria posar-hi una mica de sentit comú. El clàssic és va perdre per 1-0, no per golejada. Per un únic gol, després d'una jugada de gol que va fallar el barça i on ens van agafar al contraatac. I contra un rival que juga la Champions i no pas un tercera divisió.

La única putada són els 7 punts de distància contra el líder, però em sembla que en comptes de criticar al Rijkard i al Ronny, el que s'hauria de fer és donar-lis suport, per que són ells qui poden salvar la temporada. No ho podrà fer ni el Gudy i encara menys un nou entrenador fitxat a mitja temporada.

Per tant, força Barça! força Ronni! i força Rijkard!