Ingredients:2 alvocats
2 tomàquets
1 ceba
mitja llimona
sal
oli
pebre
ExplicacióPelar i tallar a trossets els alvocats en un recipient. Afegir la llimona expremuda per evitar l'oxidació de l'alvocat. Pelar els tomàquets i tallar-los a daus i afegir-los al recipient. Tallar la ceba a daus o trossets també i afegir-ho al recipient. Trinxar una miqueta tot plegat. Afegir sal i pebre al gust i un raig d'oli sense passar-se. Finalment es pot passar pel turmix també al gust, vull dir, depenent de si t'agrada amb fragments de tomàquet i ceba o més triturat.
Fàcil i ràpid de fer. Molt bo per menjar amb Doritos o en el seu defecte torrades. També bo en les amanides. Aquesta és una salsa molt energètica, rica en nutrients i en vitamina E (paper important en el retràs dels processos d'envelliment). L'alvocat, originari de Mèxic i Perú, és un substitut de les proteïnes contingudes en la carn, ou i formatge.
11 comentaris:
Albertinho, en el llindar hi ha la meva recepta de Guacamole
Buenu Buenu llindar....vec que hi ets però no hi ets!!que et passa??jaja
De receptes n'hi ha milers i toootes són collonudes (sempre hi quan t'agradi el alvocat!!jeje)
Ciau family!!
És una gran consideració Esther! I aplaudeixo que el llindar hagi afegit la seva manera de fer. Per cert, com l'esther em pregunto quan apareixeràs per aquí!
Albertinho, la recepta que havies de posar és la del brownie i no la de la Guacamole!!!
Estic mooooolt d'acord amb tú llindar, Beto (jeje) hauries de posar la gran recepta del super Brownie, encara que ja sabeu que a mi no m'agrada el xocolata!!jijijij
brownie! brownie!
oe oe oe!!!
Fins que l'esther no reconeixi que li agrada el xocolata no la posaré....eh esterilla!!!!!
el brownie m'agrada mooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt, tot i que la xocolata sola com a peça, o sigui, la onza de chocolate, sobretot si és negre, no m'agrada!!!peo vull que quedi clar que el brownie i el coulant si que m'agraden, nose, coses de la vida, rareses......Així que ja la pots penjar!!!
Jo l'he provat... no esta mal no ... jejeje
I també voto per la recepta del Brownie. Que ja no tens excusa!!!
gracies alberthinhoooooooooooo ja me l'he imprimit a tot color i l'he guardat al calaix de les receptes de la cuina!!
ja saps, ho he reconegut...així que ja saps que et toca...jijiijijij-----> RECEPTA!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada