divendres, 8 de febrer del 2008

Soberbia anglesa.

Un cop més lliçó de sobèrbia dels anglesos. No vaig sentir ni que li van dir a Hamilton a Montmeló o quines pancartes li van mostrar. El cas és que no és res que no hagi sentit o vist en un camp de futbol un fotimer de vegades. És un problema de racisme o potser més aviat de bandalisme d'acord. Però crec que és un problema que la organització i direcció del circuit de Montmeló fàcilment pot abordar i solucionar. Només cal, en la següent carrera, requisar pancartes i controlar amb seguretat les accions dels quatre bàndals de torn.

Trobo per tant exagerat i fora de lloc que el ministre d'esports d'Anglaterra Gerry Sutcliffe s'hagi de posar en contacte amb el govern espanyol per demanar explicacions sobre el que va succeïr al circuit i demani la suspensió del GP de Montmeló. De fet, no recordo que mai cap ministre anglès s'hagi posat en contacte amb el govern espanyol o català per disculpar-se per els comportamnets dels anomenats hooligans, que la armen allà on van. Quan aquests animals venen a casa nostra es carreguen algun bar, apallisen algun pobre desgraciat que es creua en el seu camí o deixen tota la ciutat plena de merda, on és llavors el primer ministre d'Anglaterra? Si quan els teus obren malament no et disculpes no vingueu ara a demanar explicacions. Això per mi és sobèrbia i mala educació! La típica sobèrbia i mala educació dels anglesos quan van per Europa!

9 comentaris:

Asimetrich ha dit...

Quin munt de raó que tens. Aquests Anglesos em treuen de polleguera (jejeje)

Però jo no veig reprobable l'actitud del ministre anglès... És l'actitud d'n govern sense complexes. Els ministres espanyols haurien de pendre bona nota, treure's el servidisme cap a lo anglosaxó de sobre, i a la mínima que els Hooligans facin algo,trucar al ministre angles i demanar que es clausuri l'equip de futbol de torn.

De totes maneres, darrere el cas aquest del Hamilton en concret hi ha algo més, que te que veure amb cert proteccionisme d'aquest nen. Els tractes de favor per part de la FIA han estat força flagrants durant la darrera temporada de F1 (deixant de banda si el noi és bo o no coma pilot,que consti)... és com si vulguessin fer de Hamilton un nou heroi nacional ... pero el noi no dona la talla (encara) i li han de donar alguna que altra empemta.

Si això hagués passat en un camp de futbol,no se si haurien actuat de la mateixa manera.

Goblin77 ha dit...

Tens raó sobre servidisme i els complexes del govern espanyol cap a Anglaterra o Estats Units que ha demostrat sempre. Ara jo segueixo pensant que si no et disculpes quan els teus fan algo dolent, no pots anar després demanant explicacions quan a un dels teus li han fet 4 crits racistes. Aquí entraria en joc la sobèrbia anglesa. Ara pel que em dius, que a mi se m'escapa perquè ja saps que la F1 no és pas el meu fort, potser darrere d'aquest proteccionisme ministerial hi ha una campanya de promoció respecte aquest paio, que a mi per lo que he vist em sembla un brètol, com la majoria dels altres pilots.

De totes maneres, si en cada actitud racista, baralla, etc...que es produeix en l'esport els ministres de cada país han d'entrar en conflicte es poden produir innumerables conflictes entre països. Crec que aquestes males actituds quan es produeixen els mateixos organismes, sigui FIA, FIFA, FIBA, etc...les han de gestionar i sancionar.

Prou de cervesa que et tornaràs un hooligan amb panxeta!!! ;)

P ha dit...

Vinga! a liar-la! Jo crec que la culpa és de l'Alonso jeje! No és conya jeje! Però em sembla que la seva arribada a la F1 ha fet crispar a molt gent, a part d'encendre el patriotisme espanyol per veure que un payo destaca a la F1. Amb això, ha fet que molta gent que de F1 no en té ni p. idea ho seguixi d'una manera que no s'havia vist mai a la F1, vull dir, més semblant al que es podria veure en un camp de futbol. Amb això no vull dir que als anglesos no se'ls hi hagi anat l'olla amb la seva acció o com quan van dir de tot sobre el Luis Aragones

Esther Sala ha dit...

Bé, aprofitant aquest post, vai a parlar amb tú Albert!!!No tens perdó ets un cabronàs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ets ets ets lo PEOR!!!!!!!M'ho has fet passar malament.....bé que el teu coleguilla Roger Company tampoc es queda curt....QUE CABROOOOOOOOONS!!!!!!!!!!!!!!!!!Però prometo que us la tornaré!!!!!!!!!!!!Vosaltres ja sabeu de que va tot això......

Goblin77 ha dit...

No sé de què parla l'Esther...la pobre està nerviosa perquè es veu que espera una trucada....

Esther Sala ha dit...

Ets ets.......ooooooooooooooooooooohhh!!!!!ja veuràs!!!!Tú i l'altre!!!!agafaràs tú el telèfon si tornen a trucar!!!Es que no tinc paraules per expressar tot el que sento en aquests moments!!!grrrrr......que cabrons!!jajaja

Roger ha dit...

Ei, ei, ei...Jelou Estherrrr...jau ar llú???? mai teilor is rich and the taim is gut!! jejeje
Erm sap geu...va, que ara em sentiré malament i tot!

Pel que fa al post estic totalment d'acord amb el que dius. Els guiris són uns impresentables amb uns aires de superioritat que foten fàstig. Ells tenen llicència per a tot i en canvi no tenen cap deure. Es poden pixar a la pota d'un guàrdia urbà i poden cridar a l'unísson : "uh!uh!uh!" quan l'Eto'o toca la pilota...ara! a ells no els toquis; perquè fan dos metres, pesen 150 kilos i van tots tajes...però són moooolt delicats! I el seu país es verd i preciós i allà ningú pixa pels carrers mentre que la Plaça Catalunya pot ser l'urinari públic més gran d'europa!
Que els donin pel sac! putus guiris...visca els cubates a 15 euros a Salou! i si ho trobem car, que no vinguin!

Asimetrich ha dit...

Que a casa seva no es pixen al carrer?

jajajaajaaaaaa

aiii que buenooo

Esther ... Are you after business?

Goblin77 ha dit...

Els anglesos pijant-se pels carrers, eruptant, montant espectacles grotescs, ties que no saben ni que fan i van mig en pilotes, trallades pels carrers, etc, etc...? Impossible no Asymetrich? :)

Ai si es miressin el seu propi omblic, enlloc d'anar donant lliçons arreu on van de civisme!!!