dijous, 7 de maig del 2009

Lo puto gusiluz o Don Andrés!!!!

És un personatge entre tímid i prudent fins que es posa les botes. Llavors és un futbolista creatiu atrevit i gens tímid. És dels que no s'amaga i vol la pilota, dels que se la juga en qualsevol moment del partit, vagi bé o malament, és a dir al Bernabeu amb un rival vençut o a Stamford Bridge amb un rival molt fort física i mentalment. Ahir li va arrivar un premi, un premi merescut a una carrera admirable i silenciosa cap a l'èxit. Sense piercings, cabells tenyits, sense ser un fashion victim i sense novies amb tetes operades, el noi de Fuentealbilla ha arrivat a ser un dels millors jugadors de futbol del planeta. No ven portades ni sortides de to, però juga a futbol que al final, és lo que ens interessa als que seguim apreciant aquest esport.

Senyors/es ha guanyat el futbol i per una vegada, en un esport sovint injust, s'ha fet algo de justícia. Des de Londres i des d'aquí prop de casa nostra se'ns criticarà i se'ns recordarà un possible penal de Piqué, ja ningú s'enrecorda, pel que veig, del penal que no ens van pitar a l'anada sobre Henry, de que Ballack hauria d'haver sigut expulsat, de que Malouda s'hauria d'haver emportat alguna tarjeta tant a l'anada com a la tornada, de que Drogba hauria d'haver sigut també sancionat amb tarjeta per infinites lipotimiesa dins l'àrea o de que se'ns va expulsar a Abidal per una lipotimia d'Anelka. Pura hipocresia! Aquells qui més ens criticaran són els que precisament estan abonats a guanyar d'aquesta manera, en l'últim suspir i amb jugades polèmiques (Madrid i Chelsea entre d'altres...).

Però oblidem la carronya per uns moments i disfrutem aquest moment culès i amants del futbol. Tenim un equip guanyador i que juga molt bé amb uns cracks admirables dins i fins i tot fora del camp com l'Andrés! Veieu un cop més un moment que passarà a la històrica futbolística.

3 comentaris:

Asimetrich ha dit...

Quan vaig veure la pilota dins la porteria no m'ho podia creure. Gairebé tot el pub va esclatar d'alegria i els pocs aficionats del chelsea, que se'n fotien de la poca arribada del Barça (propi de la seva prepotència) van haver d'abaixar el cap. Mai m'ho hagués pensat que Liverpool es faria del Barça per una estona. I per la final, contra l'etern rival, Els Reds es vestiran de Blau-grana.

Visca la mare que els va pariiiir! Visca el Barça i visca Catalunya!!

jajajajaaaaa

Goblin77 ha dit...

Jajajajaja!!! Que bo!!! O sigui que liverpool va clamar venjança no? La veritat guanyar ahir és un cop de fortuna per nosaltres que hem estat jugant a futbol i un cop de desgràcia per els del Chelsea per prepotents i jugar a no perdre (futbol racano). Vist de manera romàntica hi va haver una mica de justícia futbolística!!!

Asimetrich ha dit...

i aquí no es posteja més? jijijiii