divendres, 12 de juny del 2009

Futbol d'èlit ...i Tricampions!!!!

Necessitaba uns dies per pair aquest any increible de futbol. Perà ha arribat el moment de homenatjar el nostre Barça. Perque aquest any sí culès, aquest any sí hem vist futbol i el món ha vist de què som capaços. Som els Campions d'Europa, de la Lliga espanyola i del Copa per mèrits propis, amb un futbol realment bonic i vistós i a sobre donant exemple. Per tots el culès aquí penjo aquest video en homenatge als campions, a nosaltres als seguidors i en definitiva als amants del futbol.

3 comentaris:

Vallve ha dit...

M'ha arribat la notícia de que entrenadors novells d'equips femenins d'Universitat estan aplicant el sistema "Guardiola" per motivar a les jugadores. En un partit recent l'anomenat entrenador (sense títol) va aparèixer amb un ordinador portàtil i abans de començar el partit va posar la cançó de "Viva la Vida" de ColdPlay, cançó que se sent en el vídeo i que Guardiola posava en l'autocar abans de començar els partits. No sabem si en la final farà un vídeo amb imatges de Gladiator i la música de Nessun Dorma de Puccini (encara que la idea sembla que va ser primer dels castellers de Vilafranca!!).

Asimetrich ha dit...

jejeje. Què bo Santi. Però sigui com sigui el mètode guardiola (ara també conegut com a mètode Albertinho) va funcionar, donat que van guanyar el partit amb un marcador molt similar al del Madrid-Barça :)

Goblin77 ha dit...

Les bones pràctiques sempre s'han de copiar o imitar. Realment va causar algun efecte ja que vam guanayra amb un bon marcador, com el del Bernabeu, com comenta l'asymetrich!!

De totes maneres ja sabia jo que la font havia de ser bona...clar...Els CAstellers de Vila...els quatricampions del concurs de castells!! :)