divendres, 28 d’agost del 2009

Quan el feixisme es vesteix de seda...

Ell es un paio d'aquests que quan obre la boca tothom escolta. Un home respectat dins el mon del futbol pel seu saber estar i per entendre de futbol. Vaja en Jorge Valdano podria ser a Madrid lo que aqui es mes o menys Johan cruyff?

Tant se val el cas es que el pobre ho ha tingut que dir. Ja feia temps que suposo que ho sentia i no ha pogut mes. I clar abans de rebentar, anem a obrir la boca i vomitar. En Jorge ha deixat el seu traje, sempre immaculat i caballeresc, i per fi s'ha embrutat les mans, s'ha llencat al fang i s'hi ha rebossat. En Jorge suposo que amb una pujada de ego ha volgut opinar sobre Catalunya i Espanya, sobre tendencies politiques. D'un dia per l'altre el paio no nomes entenia de futbol sino que tambe de medecina, de politica, de religio i de societat. Mare meva quin intel.lectual! Sera que sortir a la TV i als diaris et dona l'autoritat de sentir-te capac de tot. Llegiu si us plau primer les declaracions, que son dignes d'aplaudir:


Sobre politica, esglesia i societat:

Valdano: "El Barcelona mira desde Cataluña hacia adentro, el Madrid desde España hacia fuera"
(clicant aqui teniu tot l'article, prepareu un bon cafe i llegiu-lo! Millor que el 'peliculon' "Top Secret!")

"Aquí será difícil que algún jugador diga 'Viva el Real Madrid y viva la Comunidad de Madrid"

Els mateixos jugadors del R.Madrid t'han contradit i han dit que ells dirien lo que els hi dones la gana, - vegis declaracions de Iker Casillas! - aixo es comentari de fatxa encobert (els neolliberals aquests que corren per Espanya!) amic Valdano!

"Parece que la iglesia tiene que estar por encima de regionalismos y me sorprendió que con Ibrahimovic no aplicara un discurso del mismo orden"

Atencio a la mala llet que arrosega el pobre...regionalismos....jajajaja!!! Acaba de reduir anys de historia catalana a regionalismos! Ueeeee!!!! Valdano! Valdano!! Per cert no comparis si us plau les maneres de fer i el gasto que ha fet el R. Madrid - gracies als bancs espanyols que despres quan demanis tu com a ciutada un credit no te'l donaran - amb la manera de fitxar del Barca. Quina barra i quina prepotencia!

Sobre medicina: (amb certa mala llet i notis la ironia)

"Se pretendía que yo defendiera a Milito por la nobleza personal del jugador y porque era muy interesante en términos futbolísticos para el Real Madrid pero el tiempo me ha dado la razón"

Aquesta es per mi la pitjor de les frases. La que et mostra com es una persona en les seves entranyes. De politica i religio qualsevol pot tenir la seva tendencia, mes o menys equivocada. Pero una frase com aquesta en un mitja de comunicacio et delata! Tela marinera! O sigui a un professional, que esta lluitant per tornar als terrenys de joc des de fa un any, se l'ha de matxacar d'aquesta manera? El temps t'ha donat, per les casualitats de la vida, l'opurtunitat de poder dir aquesta frase, no t'ha donat pas la rao Jorgito! Miserable!

Per molt que el vestim de seda, la bestia que porta dins en Jorge s'ha despertat, pero tranquils aqui estem acostumats a rebre i a no fer gaires escarafalls. Us enrecordeu quan l'Oleguer va manifestar en uns escrits la seva tendencia politica la que es va liar. Va ser la mofa del pais sencer. Ara tranquils que no pasa res, una agressio mes sense resposta...

(si us plau disculpeu les faltas d'ortografia pero escric ultimament des d'un US Keyboard! :) )

3 comentaris:

P ha dit...

Jo tb vaig flipar molt quan vaig veure les declaracions, sobre tot sobre el Milito! Com es pot caure tan baix d'aprofitar-te de la lesió d'un jugador per fer populisme!

Tiu, estas a America??? i no m'has trucat? seràs cabró ;)

Asimetrich ha dit...

tela amb el Valdano. Això de l'Ibrahimovic se m'escapa, Què va passar amb els obispus?

En quant al discurset, crec que la referència al Milito ja ho diu tot. És com si un paio donés una lliçó de ciència i acabés l'exposició dient " ... i el sol gira al voltant de la terra". Perd tota credibilitat i es fa un autoretrat ben clar.

Però està be llegir aquestes coses, te n'adones de com pensa molta gent per allà a la meseta central.

Estàs a Amèrica?

Goblin77 ha dit...

Primer aclarir que no sc a America ni tinc intencions d'anar-hi (de moment Pere!). Nomes em referia a que utilitzo un US Keyboard i no hi ha accents ni c trencada ni l gemminada!!!

El obispo de Barcelona va dir que lo que feia el Madrid en aquests temps de sequera economica era immoral. Llavors el Barca va fitxar Ibra, pero qualsevol que no vulgui fer demagogia sap que el fitxatge tot i car va ser diferent amb fonts economiques diferents. I igualment no es lo mateix gastar en conjunt 255 millions d'euros que 40 (be alguns mes perque ara ha vingut Chigri i teniem el maxwell).

Aquest Valdano es un miserable vestit amb traje!

Per cert, Visca el Barca ja en tenim cinc xavals!!!! I crec que ja he trobat un pub per anar a veure el Barca regularment! :D