diumenge, 14 d’octubre del 2007

Dosificació dels jugadors?


Sr Laporta la meva motivació per que un jugador del Barça vagi a la selecció espanyola crec que és tant nul·la com la seva. Ara bé, com se li pot demanar als jugadors que hi van que es dosifiquin. Segons tinc entès vostè ha jugat a futbol molts anys. Ja sabrà doncs que quan un jugador entra al camp dóna tot lo que té i si no l'entrenador el canvia i posa un company que estigui millor. En tot cas, si algun jugador torna en baixa forma o no del tot motivat per a jugar, després d'haver estat amb la 'selección', qui té un paper a jugar és l'entrenador fent seure aquest jugador a la banqueta. Això era una de les coses que en Cruyff tenia de bo. Jugador que no tornava fresc i en plena forma anava a la banqueta i els partits que calgués. A can Barça en aquest moment tenim en bo d'n Frank, per tant, crec que lo de posar una miqueta de mà dura amb els jugadors internacionals ho portem cru.

Per altre banda li diré que estic totalment a favor de la seva reclamació. Els clubs han de rebre compensacions econòmiques, oportunitat de poder negociar el cedir o no segons quin jugador (a tall d'exemple què ha anat a fer Puyol a la convocatoria de la 'selección' en el darrer partit contra Dinamarca?), o poder contractar assegurança per si el jugador es lesiona. Crec que on podem tenir força els clubs és organitzats i fent feina en els despatxos dialogant i reclamant directament a la FIFA i a les federacions internacionals de futbol. No crec que la solució sigui dir-li a un jugador ves però no corris gaire, que total aquests no són els que et paguen. Això per els que hem jugat a futbol ja sabem que són paraules que se lees emporta el vent. De totes maneres una altre tema seria que un jugador mateix sapiguès si té que anar o no a la selecció del seu país depenent del seu estat físic. Torno a citar un altre cop el exemple de Puyol en la darrera convocatoria qu hi ha anat acabat de sortir de una lesió important. O els exemples de Ronaldinho quan hi ha anat acabat de sortir d'una lesió i encara sense haver jugat un sol partit amb el Barça.

1 comentari:

P ha dit...

Quina merda de partit! puto virus FIFA o com li vulguin dir! Si hauria de descansar tot l'equip després de jugar amb les seleccions! Milito, Abidal han estat irreconexibles. Messi a la segona part era fos! Han deixat a casa al Ronnie, ben fet, però el problema es que no podem fer que descansi tot l'equip després de jugar amb la selecció! I a sobre es lesiona el Decos, com si ja no en tinguéssim prous!! Jo estic amb el Sr Laporta, qui vulgui jugar bolos a paissos de ves a saber on, que pagui !!! I que alliberin una mica el calendari, que sinó, ni amb una plantilla de 60 es podrà aguantar. Bé, i ja que estic posat, a veure quan algú es planteja el poder canviar a tota la plantilla a la mitja part dels partits, com a mínim veuríem a la gent córrer els 90 minuts i no com avui, que a la segona part la gent caminava! Bé, espero estar menys indignat en el proper missatge que escrigui. VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNAY!