dilluns, 21 de gener del 2008

Sarkozy...política basada en la imatge!


Ja fa temps que li tinc ganes. Un altre polític d'aquests que va de lliberal i de bo i és un feixista prepotent. Sembla que sigui una nova moda...anar per la vida de lliberal però fotent canya a tot lo que no va en el sentit de la teva opinió. Des del seu partit Unió per un Moviment Popular, ara no fa ni un any que està en la presidència de la República francesa i ja s'ha deixat sentir i conèixer arreu del món. Un home ple de contradiccions. Un aliat de Jaques Chirac fins que aquest mateix el considerà un traïdor.

Sembla mentida que un dirigent de família hongaresa aristòcrata, que va ser expropiada de les seves pertinences i van anar donant tombs per Austria i Alemanya fins a fixar la residència a França, volgués fer fora, a cops de mànega a pressió, els manifestants dels suburbis de Paris quan era ministre de l'interior, amb la seva política de "resistència contra el crim". Què ha passat... que poden més aquestes presidències de la regió més rica de França i els clubs exclusius dels quals aquest individu és soci que la consciència d'on ha sortit cada un? Tot i que la millor manera d'arreglar les coses no és cremar la ciutat, també entenc que en aquestes regions de Paris la gent no es deu queixar perquè sí. Crec que les seves idees sobre immigració ens farien posar a tots els pèls de punta.

També sembla mentida que aquest individu sigui tant catòlic practicant i tingui com referent Joan Pau II i no va ser capaç ni de passar la pensió a la seva primera dona amb la que va tenir tres fills. No recordo que això ho ensenyés el catolicisme. Sembla més un tema de com diuen en castellà "A Dios rogando y con el mazo dando".

El tio diuen que es va gastar 34.445 euros en productes estètics i serveis d'una maquilladora, durant la seva campanya electoral. Encara que la que era la seva rival, la socialista Ségolène Royal no es va quedar curta i se'n va gastar 51,659 comptant la perruqueria, això sí. Calen tots aquests diners per la imatge d'un polític o el que calen són idees clares i netes?

Un altre que n'ha fet va ser l'alliberament dels detinguts pel cas dels nens segrestats al Txad. Pim pam...entrada triomfal d'en Nicolas! I alliberament immediat! Una operació mediàtica espectacular. I les últimes notícies i rumors senyalen que potser ell lo que va fer és ficar-se pel mig dels diplomàtics que feien la seva feina sense fer soroll. I que qui realment manega les coses és la seva ex dona Cecilia des de l'ombra. Darrera de tot gran home sempre hi ha o hi havia una gran dona o darrera d'aquesta farsa de tio algú li ha de fer la feina de debò.

Per últim quina credibilitat ens ofereix com a persona algú que coneix Carla Bruni i potser en uns tres mesos de relació ja parla de casar-se? Això també ho diu el catolicisme? O es que per aclarir la situació s'han de casar...i on està allò d'estimar-se....una gran farsa més d'aquest senyor! Em pregunto que haurà vist en aquest individu la ex model actriu i cantant Carla Bruni.

Una imatge val més que mil paraules... però a mi un home que és tot imatge em genera una gran desconfiança! Que els grans desplegaments de medis no ens ocultin la veritat, per molt que un prepotent ens el pintin de salvador. Prou de polítics forts fent negoci amb la política i més polítics humils dedicant-se a la política.

8 comentaris:

Asimetrich ha dit...

I allà on el veus és el puto amo. No és només la seva imatge,és un tio dur, dinàmic, lliberal fins la mèdula. És la imatge del triomfador del segle XXI. D'aquells triomfadors que estan on estan i tenen el que tenen perque no els importa haver de trepitjar a qui sigui per ascendir. Com molt bé dius, les seves accions el delaten.

Però ens haurem d'acostumar a veure personatges així al cap davant de les grans mogudes, perquè és el que s'imposa actualment com a model a seguir. Anem cap a un model de societat on has de mossegar per no ser mossegat... aquí els primers seran els més cabrons. Per això crec que mai seré res en aquesta vida ... Ep! i me la porta fluixa

P ha dit...

Albertinho, recordaràs que ja vaig fer un post sobre Sarkozy, però bé ara ja ha passat més temps des de llavors i ho has avaluat àmpliament i no en un simple detall com en el meu post.

Jo encara no he pogut avaluar a Sarkozy, ja que el trobo molt contradictori, és a dir, capaç d'intentar fer fora a tots els immigrants de França i sortir amb una persona estrangera, clar que la mossa s'ho val jeje! Se'n va de vacances pagades pels seus amic supermillonaris i al moment el veus parlant amb qualsevol primer ministre de qualsevol país per resoldre un conflicte. Un personatge de dretes i catòlic, i que en el moment de formar govern proposes a la seva rival socialista i a altres persones del partit socialista francès de formar-hi part. Com ja dic és molt contradictori, l'únic que no li puc negar és la seva capacitat d'estar a tot arreu i d'utilitzar la premsa a la seva conveniència, que per altre banda seria la situació inversa al que passa aquí, on són els periodistes qui maneguen a la majoria del polític i no a l'inrevés. Tornant a Sarkozy, el meu pronòstic és que sortirà en globus, és a dir, ha pujat tant i tant ràpid, que a la mínima que punxi se n'anirà a baix, però bé aquesta opinió és molt agosarada per part meva ja que de política francesa només se el que he llegit a la premsa. Tan sols és una intuïció.

Goblin77 ha dit...

Coincideixo amb vosaltres que sembla que s'estigui imposant la figura del fatxenda en la política i que cada cop hi ha més homes forts amb gran capacitat, no per governar, però sí per enriquir-se i per entrar en un joc d'ambicions i poder. Res a veure amb la política!

Com bé dius llindar utilitza la premsa i sap donar cops mediàtics molt ben planejats i calculats, com ja avançaves en el teu post de fa temps. Potser el que més preocupa seria el fet de que aquest tipus de paio ha sortit guanyador de les eleccions en un país prou influent com és França, situada en el cor d' Europa. A on anirem a parar?

Jose Ramos ha dit...

Que pasa locos!!!!, liberales culos rotos!!!, jejejeje....
Les dejo un link, de lo chulito buen señor que se puede ser...jajajaja....

http://www.youtube.com/watch?v=_UI_HbXqluo

Si lo que vale es la imagen....
Ay, ay, ay....el liberador de rehenes...jejeje....un día se abrirá la camisa y tendrá el traje de superman debajo...
Pasa que no me gusta hablar de política..., siempre lo mismo y después te viene un fachito a tildar de zudito pusilánime cuando no le hacés caso....ooohhhh....viva la libertad de expresión, la diversidad cultural y las chicas argentinas que son las más lindas...jejejeje...
Es que tengo otitis y como la cera de la oreja no me irriga al cerebro no puedo pensar, jajajaja...
chau, nos vemos...
(fué un momento de alpedismo trivial)

Jose Ramos ha dit...

este va mejor....

http://www.youtube.com/watch?v=Uhs2oTg1Ywo

visca Napoleón!!!, jejejeje

Jose Ramos ha dit...

El Goblin está a la última para escribir algo....
Este mediodía mientras comía distraía la atención con la caja boba, y haciendo zapping anunciaban lo que va en el link de abajo y me acordaba de la política basada en la imagen...., ahora abro mi correo de Yahoo y sale la noticia...asique va link...

http://ar.news.yahoo.com/s/22012008/43/n-entertain-mujer-momento-desnuda-revista.html

en fin....debe ser este el ejemplo de un político sin "doblepensamiento".....????

Asimetrich ha dit...

Tío, DJ Rana (jejejeee), estás obsesionado con el Neofacha este del Noloboo, o Lololooo o como se llame... ¿Seguro que no estás en plena metamorfosis kafkiana, evolucionando a hormiga doblepensadora?

Voleu dir que ho del Sarkozy i la Carla Bruni (jo abans no sabia qui era aquesta tiparraca) no és un muntatge com el de la Pene i el Tom Cruise?

Goblin77 ha dit...

Gran aportación Dj Raman con estos links! Se le ha visto aún un poco mas el plumero de prepotente e impresentable.

Per cert, si lo de la Carla Bruni és un muntatge més a favor del meu argument...a partir d'ara ens hem d'acostumar a veure els polítics més a les revistes del cor que en els diaris d'informació?