divendres, 30 d’octubre del 2009

Julebryg dag!!!!

Doncs sembla aviat pero els amics danesos ja preparen la festa de Nadal i de forma ben curiosa. Avui es el 'Julebryg dag'. Alguns que hi han estat diuen que es una mena de petita October Fest a la danesa. El fet es que avui a les 20.59 del vespre es produeix l'estrena de la birra del Nadal!!!! Cada any Tuborg i Carlsberg, les quals fa poc em vaig enterar que pertanyen a la mateixa companyia, produeixen una cervesa especial nomes pel Nadal, la qual alliberen al public el primer divendres de Novembre.

Per posar-vos en situacio els bars o pubs des del mati ja anunciaven les ofertes en plan 4 cerveses a 100 corones daneses o per l'estil, amb lo qual la gent quan arriva el moment de tastar la nova cervesa, exactament a les 20.59, ja va completament torrada!! Tambe me n'he assabentat que hi ha camions conduits pels empleats de Carlsberg (la companyia propietaria de les dues marques de cervesa) que aquesta hora van passant pels carrers oferint aquesta cervesa nadalenca gratis. Com podeu veure pot ser una nit interessant la d'avui o almenys divertida! ;)

Es veu que tens que triar entre Tuborg, llavors has d'anar de color blau, o Carlsberg, llavors has d'anar evidenment de verd! Aqui teniu l'enllac a la campanya de Tuborg, que esta especialment currat per l'ocasio i les botells pel J-dag:

Tuborg J-dag






Les etiquetes de les botelles de cervesa aixi com les dels packs de cervesas tenen un disseny diferent i diuen que fins i tot un gust diferent. Experts en el tema als que he preguntat diuen que no es pas mes bona que la normal i fins i tot un pel mes dolca. Pel que he pogut llegir te cert aroma de caramel i porta algun tipus de licor angles. Ja us dire la meva opinio. El que segur mereix la pena es veure el moment de les 20.59 quan tots els bars, pubs o al bell mig del carrer comencen a servir la nova cervesa temporda de Nadal!!

Aviam si puc fer alguna foto d'aquest tradicional esdeveniment de Dinamarca!

3 comentaris:

cocoon ha dit...

Oh my god oh my tassaaaaa!!Això pot ser estratosferic!!Many people drinking Christmas Beer!jejeje...tot i que no m'agradi la birra...crec que aquest cop hauré de fer una excepció i tastar aquest experiment nadalenc dels danesos!jijij....

Juleøl i aften!!!!!!

Asimetrich ha dit...

Osti Goblin, pos hauràs de fer el cor fort i agafar-la bona de cervesa... a tu que no t'agrada gens això ... ;-)

Goblin77 ha dit...

doncs la veritat la festa no va matar...em pensava que el mment de oferir la cervesa seria una mica mes currat i va passar la hora i res de res, simplement que es podia comprar ja la cervesa de Nadal. Que per cert esta una mica mes forta, crec que un grau mes.

Tampoc vam veure cap camio de la Carlsberg...aixo si ens vam fotre uns quants mohitos a la happy hour d'un pub i alguna cerveseta de Nadal i vam passar la nit prou be! :D